[IC_6571]  VANZARE 3 CAMERE Bucuresti Sector 1 LACUL STRAULESTI

DESCRIERE ANUNT
Evocasa va prezinta spre vanzare:

Apartament 3 camere superb, confort sporit, ideal pentru locuinta unei familii!

Situat într-un cartier rezidential din zona Bucurestii Noi - Lacul Straulesti, la o distanta de aprox. 1,5 km de statia de metrou Straulesti, şi poziţionat in plan secund fata de Sos. Bucuresti - Targoviste, apartamentul se află la parterul unui imobil P+4, construit in anul 2007.


Design-ul și construcțiile complexului sunt moderne, la standarde europene, atrăgând nu doar prin aspect, ci și prin funcționalitate. Blocurile dispun de numeroase locuri de parcare subterane pentru autoturisme și biciclete și spații verzi, care să asigure nu doar confortul practic al locatarilor, dar și cel vizual și estetic.

Complexul este excelent conectat la toate facilitățile de uz zilnic ale orasului. Mai mult, cei care vor să scurteze timpul petrecut în trafic, pot opta oricând pentru a călători cu metroul, la adăpost de disconfortul termic al zilelor de vară sau de iarnă, al zilelor ploioase sau mult prea călduroase.

În apropierea ansamblului rezidențial se află cele mai uzitate linii de transport în comun, şcoli şi grădiniţe, lăcaşuri de cult, hypermarket-uri, magazine şi piaţă, bănci, policlinici şi dispensare (atât de stat, cât şi particulare)

Apartamentul este dispus pe o suprafaţă total utila de 91 mp din care 77 mp utili şi este compus dintr-un living generos de aproximativ 29 mp, bucătărie inchisa, spatioasa, aprox. 12 mp, dormitor matrimonial de aproximativ 14 mp, dormitor tip biblioteca de aprox. 11 mp, baie si grup sanitar cu ventilaţie, hol şi o superba terasa de aprox. 14 mp.

Locuinţa nu necesita investitii majoare ulterior achizitionarii! Prezinta urmatoarele finisaje: usa metalica la intrare, tamplarie PVC + geam termopan, parodselile sunt placate cu parchet laminat si gresie, in bai si bucatarie peretii sunt placati cu faianta. Structura interioară permite modificări ale spaţiului de locuit, în funcţie de necesităţi.

LOCUINTA SE VINDE IMPREUNA CU LOC DE PARCARE SI BOXA IN SUBTERAN !!!

Administraţia complexului asigură curăţenia, renovarea si intretinerea spaţiilor comune, la standarde civilizate şi gestiunea costurilor lunare la niveluri echitabile.

Din punct de vedere juridic, are un istoric curat.

Poate fi achiziţionat şi cu credit bancar.

Va asteptam sa vizionati oferta !